stiri
  Gabi Szabo te invita la miscare pentru sanatate

30 August 2013

Gabriela Szabo Run Fest  si  Riders Club Team Challenge , in 21 si 22 septembrie

Dupa numeroasele medalii si trofee cucerite in toate colturile lumii la cele mai importante competitii internationale, cea mai buna atleta a Romaniei, Gabi Szabo, si-a investit nu numai capitalul de imagine, ci si energia in numeroase actiuni care promoveaza sportul cu scopul mentinerii sanatatii fizice si mentale atat in randul adultilor, dar mai ales in randul copiilor.

Astfel, in luna septembrie Gabi Szabo va fi prezenta la doua evenimente sportive de exceptie, organizate in Saptamana Europeana a Mobilitatii. Este vorba de Gabriela Szabo Run Fest, concurs de alergare prin padure, destinat participantilor de orice nivel, programat in 21 septembrie si de Riders Club Team Challenge, eveniment de ciclism pentru amatori, ce va avea loc in 22 septembrie. Ambele concursuri vor avea loc in padurea Baneasa, pe un traseu de 17 km si vor include multe surprize si evenimente conexe.

Inscrierile sunt in continuare deschise. Pentru a te inscrie la Gabriela Szabo Run Fest apasa aici, iar pentru inregistrarea la Riders Club Team Challenge, apasa aici.

Te asteptam la start!